logo.svg
Lab9Edu_Home.png

Lab9 Education

Iedere school verdient de grootste zorg

 

Lab9 Education, een divisie van Online Grafics NV, heeft jarenlang ervaring met het ondersteunen van onderwijsinstellingen bij de inrichting van hun ICT-omgeving. Of het nu de levering van hard- en software betreft, de inrichting van een serverpark, de realisatie van een stabiele infrastructuur of opzetten van een draadloos schoolnetwerk, Lab9 Education helpt er u graag mee verder.

 

Al onze projecten worden case by case behandeld. Daarvoor gaan we specifiek in op de noden van de klant.

edu-logo-ase.png
RuckusHome.png

Iedereen online met Ruckus

Een goeie wifi is tegenwoordig onmisbaar in iedere school, hiervoor is Ruckus de perfecte oplossing. Ruckus is gekend voor het breed gamma indoor en outdoor SMART wifi producten. Met hun gepatenteerde draadloze technologie ontwikkel je een wifi-signaal rond objecten of obstakels heen, hierdoor heb je altijd een sterk en goed wifi signaal. 

 

Meer info

Infosessie_Pedagogisch copy.png

Pedagogische sessie - iPad in de vakken

Met een iPad heb je alles wat je nodig hebt voor school gewoon bij de hand. Bij de App Store kun je inmiddels vele duizenden apps downloaden, bijvoorbeeld om muziek te maken, te filmen of teksten te schrijven. En geef je zelf les, dan kun je apps downloaden om de progressie van je leerlingen bij te houden en alles netjes op orde te houden. En dat is nog maar het begin.

 

iPad-apps vergroten de onderwijsmogelijkheden, zowel in de klas als daarbuiten. Of het nu gaat om interactieve verhalen, fijne motoriek of een videoprogramma, er is voor elk wat wils.

 

In deze sessie hebben we het over apps en interactieve verhalen per thema, maar ook praktijkvoorbeelden van collega's die reeds jaren lesgeven met iPads.

 

DATUM EN LOCATIES

 

08/02/2017 - Lab9 Brugge (Geldmuntstraat 18, 8000 Brugge)

17/05/2017 - Lab9 Kortrijk (Lange Steenstraat 6, 8500 kortrijk)

 

Sessie gaat door van 14u tot 16u30, uw eigen iPad mag je meenemen, maar er zijn ook iPads van Lab9 voorzien.

 

KOSTPRIJS

 

Gratis

 

INSCHRIJVEN

 

9stappen_DigitaleSchool.png

De 9 stappen naar een digitale school

Het digitale tijdperk zit in een nooit geziene stroomversnelling. Kinderen worden geboren als ‘digital natives’, en leren vrijwel natuurlijk omgaan mettablets, smartphones en apps. Als gevolg daarvan ontstaat ook de behoefte aan een onderwijs waarin digitale leermiddelen en content een belangrijke plaats innemen. 

 

Het digitaliseren van een school gebeurt niet in één dag. Een duidelijke visie, een uitgekiende strategie en een geschikte IT-infrastructuur zijn onontbeerlijk, en alle betrokkenen – leerlingen, leerkrachten en ouders, maar ook uitgeverijen en externe partners – moeten efficiënt geïnformeerd en opgeleid worden.

 

Ontdek de 9 stappen

Zuludesk.png

Zuludesk, beheer uw iPads

Beheer al u toestellen met Zuludesk, deze MDM power-tool is perfect voor het onderwijs. Dankzij de eenvoudige intuïtieve interface beheer je in een handomdraai alle iPads binnen uw schoolomgeving. 

 

Infosessie_Deployment.png

Praktische sessie - iPad deployment met Zuludesk

Als ICT-Coordinator wil je  graag op de meest efficiënte manier deze iPad's gaan beheren.  Je vindt in deze sessies relevante info en know-how om meteen aan de slag te gaan met uw iPads. We nodigen je graag uit voor de infosessie over iPad deployment in het onderwijs.

 

Tijdens deze sessie richten we ons op het gebruik van Zuludesk. Met Zuludesk beheer je al uw toesellen binnen het onderwijs. Hiervoor is de MDM-tool dan ook speciaal voor gemaakt. Dankzij de eenvoudige intuïtieve interface beheer je in een handomdraai alle iPads binnen uw schoolomgeving. 

 

DATUM EN LOCATIES

 

26/04/2017 - Lab9 Aalst (Kattestraat 23, 9300 Aalst)

 

Sessie gaat door van 14u tot 16u30, uw eigen iPad mag je meenemen, maar er zijn ook iPads van Lab9 voorzien.

 

KOSTPRIJS

 

Gratis

 

INSCHRIJVEN