logo.svg

Lab9 Education

Lab9 Education

Iedere school verdient de grootste zorg

Iedere school verdient de grootste zorg

 

Lab9 Education, een divisie van Online Grafics NV, heeft jarenlang ervaring met het ondersteunen van onderwijsinstellingen bij de inrichting van hun ICT-omgeving. Of het nu de levering van hard- en software betreft, de inrichting van een serverpark, de realisatie van een stabiele infrastructuur of opzetten van een draadloos schoolnetwerk, Lab9 Education helpt er u graag mee verder.

 

Al onze projecten worden case by case behandeld. Daarvoor gaan we specifiek in op de noden van de klant.

edu-logo-ase.png
edu-logo-ase.png

Iedereen online met Ruckus

RuckusHome.png

 

Een goeie wifi is tegenwoordig onmisbaar in iedere school, hiervoor is Ruckus de perfecte oplossing. Ruckus is gekend voor het breed gamma indoor en outdoor SMART wifi producten. Met hun gepatenteerde draadloze technologie ontwikkel je een wifi-signaal rond objecten of obstakels heen, hierdoor heb je altijd een sterk en goed wifi signaal. 

 

Pedagogische sessie - Everyone can Code

EveryOneCanCode_Education.png

Technologie heeft een taal. En die heet: programmeer­code. Wij vinden dat programmeren een essentiële vaardigheid is. Als je leert programmeren, leer je problemen oplossen en op een creatieve manier samenwerken. Bovendien leer je apps bouwen waarmee je ideeën tot leven komen. Wij zijn van mening dat iedereen de kans zou moeten krijgen om iets te maken dat de wereld kan veranderen. Daarom hebben we een programma ontworpen waarmee iedereen code kan leren, schrijven en onderwijzen.

 

In deze sessie hebben we het over apps en interactieve verhalen per thema, maar ook praktijkvoorbeelden van collega's die reeds jaren lesgeven met iPads.

 

In de sessies leren we hoe je robots kan programmeren met de iPad en hoe je dit inzet in uw lessen. Maar ook Swift Playgrounds komt uitgebreid aan bod.

 

DATUM EN LOCATIES

 

02/05/2018 - Lab9 Kortrijk - Lange Steenstraat 6, 8500 Kortrijk

 

KOSTPRIJS

 

Gratis

  • Dit veld is verplicht.

De 9 stappen naar een digitale school

9stappen_DigitaleSchool.png

 

Het digitale tijdperk zit in een nooit geziene stroomversnelling. Kinderen worden geboren als ‘digital natives’, en leren vrijwel natuurlijk omgaan mettablets, smartphones en apps. Als gevolg daarvan ontstaat ook de behoefte aan een onderwijs waarin digitale leermiddelen en content een belangrijke plaats innemen. 

 

Het digitaliseren van een school gebeurt niet in één dag. Een duidelijke visie, een uitgekiende strategie en een geschikte IT-infrastructuur zijn onontbeerlijk, en alle betrokkenen – leerlingen, leerkrachten en ouders, maar ook uitgeverijen en externe partners – moeten efficiënt geïnformeerd en opgeleid worden.

 

Zuludesk, beheer uw iPads

Zuludesk.png

 

Beheer al u toestellen met Zuludesk, deze MDM power-tool is perfect voor het onderwijs. Dankzij de eenvoudige intuïtieve interface beheer je in een handomdraai alle iPads binnen uw schoolomgeving. 

 

Praktische sessie - iPad deployment met Zuludesk

Infosessie_Deployment.png

Als ICT-Coordinator wil je  graag op de meest efficiënte manier deze iPad's gaan beheren.  Je vindt in deze sessies relevante info en know-how om meteen aan de slag te gaan met uw iPads. We nodigen je graag uit voor de infosessie over iPad deployment in het onderwijs.

 

Tijdens deze sessie richten we ons op het gebruik van Zuludesk. Met Zuludesk beheer je al uw toesellen binnen het onderwijs. Hiervoor is de MDM-tool dan ook speciaal voor gemaakt. Dankzij de eenvoudige intuïtieve interface beheer je in een handomdraai alle iPads binnen uw schoolomgeving. 

 

DATUM EN LOCATIES

 

30/05/2018 - Lab9 Ieper (Boterstraat 27, 8900 Ieper)

 

Sessie gaat door van 14u tot 16u30, uw eigen iPad mag je meenemen, maar er zijn ook iPads van Lab9 voorzien.

 

KOSTPRIJS

 

Gratis

 

INSCHRIJVEN

 

  • Dit veld is verplicht.