logo.svg

Lab9 Education

Lab9 Education

Iedere school verdient de grootste zorg

Iedere school verdient de grootste zorg

 

Lab9 Education, een divisie van Online Grafics NV, heeft jarenlang ervaring met het ondersteunen van onderwijsinstellingen bij de inrichting van hun ICT-omgeving. Of het nu de levering van hard- en software betreft, de inrichting van een serverpark, de realisatie van een stabiele infrastructuur of opzetten van een draadloos schoolnetwerk, Lab9 Education helpt er u graag mee verder.

 

Al onze projecten worden case by case behandeld. Daarvoor gaan we specifiek in op de noden van de klant.

edu-logo-ase.png
edu-logo-ase.png

Iedereen online met Ruckus

RuckusHome.png

 

Een goeie wifi is tegenwoordig onmisbaar in iedere school, hiervoor is Ruckus de perfecte oplossing. Ruckus is gekend voor het breed gamma indoor en outdoor SMART wifi producten. Met hun gepatenteerde draadloze technologie ontwikkel je een wifi-signaal rond objecten of obstakels heen, hierdoor heb je altijd een sterk en goed wifi signaal. 

 

De 9 stappen naar een digitale school

9stappen_DigitaleSchool.png

 

Het digitale tijdperk zit in een nooit geziene stroomversnelling. Kinderen worden geboren als ‘digital natives’, en leren vrijwel natuurlijk omgaan mettablets, smartphones en apps. Als gevolg daarvan ontstaat ook de behoefte aan een onderwijs waarin digitale leermiddelen en content een belangrijke plaats innemen. 

 

Het digitaliseren van een school gebeurt niet in één dag. Een duidelijke visie, een uitgekiende strategie en een geschikte IT-infrastructuur zijn onontbeerlijk, en alle betrokkenen – leerlingen, leerkrachten en ouders, maar ook uitgeverijen en externe partners – moeten efficiënt geïnformeerd en opgeleid worden.

 

Zuludesk, beheer uw iPads

Zuludesk.png

 

Beheer al u toestellen met Zuludesk, deze MDM power-tool is perfect voor het onderwijs. Dankzij de eenvoudige intuïtieve interface beheer je in een handomdraai alle iPads binnen uw schoolomgeving.