logo.svg
logo.svg

Diensten voor het onderwijs

Diensten voor het onderwijs

Infosessies Lab9 Education

Lab9 biedt zowel voor de leraar als de ICT-coördinator gratis cursussen en begeleiding aan.

Hierbij geven we zowel aandacht aan het technologisch als het pedagogisch aspect. Zo komen er bijvoorbeeld specifieke oplossingen aan bod voor het beheer van uw iPads in de klas, waarbij de gebruiksvriendelijkheid en eenvoud wordt aangetoond waarmee de leraar zijn leerlingen kan begeleiden en zelfs persoonlijk kan aansturen.

 

In samenwerking met ICT atelier (www.ictatelier.be) wordt dan weer ingegaan het pedagogische. We adviseren specifieke apps en leren u hoe u zelf een cursus kunt opstellen. Hoe maak je bv. een quiz op voor uw leerlingen ? Via hands-on oefeningen krijgt u alles goed onder de knie.

Een stabiele wifi op uw school

Wifisurvey.png

Om een vlotte werking te garanderen hebt u nood aan een stabiele en professionele wifi verbinding op uw school. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om een opmeting ter plaatse uit te voeren. Zo kunnen wij u de meest efficiënte draadloze oplossing voorstellen. 

We meten op alle locaties de internet verbinding uit, waarbij er rekening wordt gehouden met grootte van ruimtes, gebruikte bouwconstructies en aantal leerlingen.  Zo kunnen we de precies de plaats bepalen voor de access points.

 

Op basis van deze wifi-analyse maken wij u een kostenbesparende offerte op.

Zuludesk, MDM beheer uw iPads

Zuludesk.png

Beheer al u toestellen met Zuludesk, deze MDM power-tool is perfect voor het onderwijs. Dankzij de eenvoudige intuïtieve interface beheer je in een handomdraai alle iPads binnen uw schoolomgeving. 

 

Contacteer ons, we geven u graag advies.

 

Adobe Creative Cloud

AdobeEducation.png

 

Bied docenten nieuwe mogelijkheden om te inspireren. Bied studenten nieuwe mogelijkheden om zichzelf uit te drukken. Bied personeelsleden nieuwe manieren om samen te werken. Ontvang de nieuwste creatieve apps en services van Adobe in Creative Cloud. 

 

De kracht van Adobe’s toonaangevende desktop-apps voor ontwerp, web, video en fotografie is nu uitgebreid naar mobiele apparaten. Nu kunnen studenten, docenten en personeelsleden overal werken waar de inspiratie toeslaat.

 

De desktop- en mobiele apps van Creative Cloud zijn naadloos met elkaar verbonden, zodat je een project kan starten op één apparaat en het project kunnen voltooien op een ander apparaat. Gebruikers kunnen ook creatieve assets delen met andere Creative Cloud-leden. Een geheel nieuwe manier van 

 

Ongeacht of je licenties moet aanschaffen voor een kleine groep of afdeling, een klaslokaal of een vaklokaal, of voor je hele instelling, je vindt altijd een licentieoptie die voldoet aan je implementatievereisten.