logo.svg

https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/BannerHoWestShop.png?1497859580&w=2000&h=425

Lab9 Howest Webshop

 

In samenwerking met Howest bieden we alle Howest-studenten de mogelijkheid om een Apple MacBook aan te schaffen aan een ongelooflijk scherpe prijs. De configuraties werden door Howest vooropgesteld en zijn ideaal om je studies mee te voltooien. Bestellen kan vanaf 1 juli tot en met 31 oktober 2017. Er is geen mogelijkheid om af te wijken van deze configuraties binnen dit laptopproject.

 

edu-logo-ase.png

Service

Alle toestellen uit dit aanbod zijn standaard voorzien van 3 jaar garantie en telefonische ondersteuning (Applecare). Bij eventuele problemen kan je terecht in één van de Lab9-winkels (Kortrijk, Roeselare, Brugge, Ieper, Aalst) waar herstellingen ter plaatse gebeuren. Indien het probleem het toelaat krijg je zelfs onmiddellijk een gratis vervangtoestel mee naar huis voor de duur van de reparatie! Vervangtoestellen zullen aanwezig zijn in de winkels in Kortrijk en Brugge.

Levering

Leveringen kunnen ofwel opgestuurd worden, ofwel opgehaald worden op onze B2B-vestiging (Dumolinlaan 5, 8500 Kortrijk). Van zodra je MacBook bij ons op stock is geven we een seintje. Voor toestellen die niet op stock zijn reken je minimum 1-2 weken levertermijn.

Verzekering

We bieden je tevens de mogelijkheid om je aankoop te verzekeren tegen externe factoren zoals waterschade, valschade, stroompieken en diefstal. Zo ben je zeker dat je je notebook gedurende je volledige studie kunt gebruiken, zonder risico's. Dit is zeker aan te raden! Via deze link kan je de algemene voorwaarden terugvinden.

NIEUW - Inruilprogramma oude Mac!

Breng je oude computer binnen bij Lab9 en krijg nog een mooi bedrag terugbetaald voor je oude Mac. Check via deze link hoeveel jouw toestel nog waard is, kies hiervoor voor Edu/B2B Kortrijk Pottelberg als contactpunt.