logo.svg
logo.svg
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/Onderwijs/BanneriOsDeviceBeheren.jpg?1455778868&w=2000&h=425

iOS devices beheren

iTunes.png

iTunes synchronisatie

De meest eenvoudige manier om iPads te beheren. Maar ook met de minste mogelijkheden naar beheer en veiligheid toe. iTunes synchronisatie kan door bijvoorbeeld een koffer aan te sluiten  op een PC/Mac. Op die manier krijgt u alle iPads in iTunes te zien en kunnen er reservekopieën worden gemaakt. Deze reservekopieën zet u dan over op alle iPads.

AppleConfigurator.png

Apple Configurator

Met Apple Configurator zijn iPad en iPhone gemakkelijk te implementeren in een school of instelling. Apple Configurator configureert snel grote (tot 30 toestellen per keer) aantallen iOS-apparaten met de instellingen, apps en gegevens die u zelf opgeeft voor uw studenten, docenten of personeel. Op deze manier verloopt de implementatie van iOS-apparatuur snel en efficiënt. Dit gebeurt via een bekabelde verbinding.

MDM.png

MDM (Mobile Device Management)

iOS apparaten kunnen beheerd worden via een verbinding met een MDM-server. Deze server kan een door de IT-afdeling in-house gebouwde server zijn of een server van een externe leverancier. Het apparaat meldt zich, controleert of er niet-uitgevoerde taken zijn en reageert met de juiste handelingen. Voorbeelden van handelingen zijn o.a. het bijwerken van de beleidsregels via configuratieprofiel, het doorgeven van gevraagde apparaat - of netwerkinformatie en het verwijderen van instellingen en gegevens. Dit alles gebeurt zonder bekabelde verbinding.

Onze partners

https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/Merken/brands-Jamfsoftware.png?1461757526&w=400&h=267
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/Merken/Zuludesk-Logo.png?1456473402&w=1000&h=660