logo.svg
logo.svg

IT-Infrastructuur

IT-Infrastructuur

Draadloze netwerken

RuckusWifi.png

 

Door de steeds groter wordende populariteit van de iPad, komt ook de nood aan een performant draadloos netwerk naar boven. De iPad komt immers pas volledig tot zijn recht in een omgeving met draadloos internet. Daarnaast zijn Macbook Pro’s meer en meer aanwezig in de school en willen studenten hiervoor kunnen rekenen op een efficiënt draadloos netwerk.
Dit is bij veel scholen vandaag vaak nog een pijnpunt en hierin willen we onze kennis en ondersteuning aanreiken.

 

Wifi-survey op aanvraag

Wifisurvey.png

We meten op alle locaties de internet verbinding uit, waarbij er rekening wordt gehouden met grootte van ruimtes, gebruikte bouwconstructies en aantal leerlingen.  Zo kunnen we de precies de plaats bepalen voor de access points.

 

Op basis van deze wifi-analyse maken wij u een kostenbesparende offerte op.

 

Vraag hier uw survey aan

Stabiele Servers

ServersEdu.png

 

Groeps-agenda’s, mailadressen voor iedereen,  toegang tot gecentraliseerde informatie. Een centrale server is op een school tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Bij Lab9 weten we hoe dit aangepakt moet worden en vooral hoe we die moeten onderhouden. Want een server, eenmaal in gebruik, moet 24/7 beschikbaar zijn. Lab9 zoekt naar de beste oplossing voor uw omgeving en kan  hiervoor rekenen op betrouwbare partners als Apple, HP, ...

Firewall

FirewallFortinet.png

 

Door de sterke groei aan (mobiele) toestellen die studenten meebrengen naar school, stijgt ook het belang van een goed beveiligd netwerk. Met de juiste firewall bescherm je je netwerk tegen hackers en schadelijke software. Lab9 helpt je graag verder bij het goed beveiligen van jouw netwerk zodat de school en haar leerlingen zorgeloos kunnen surfen op het internet.