logo.svg
logo.svg
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/B2B/Sliders_B2B/Leren%20met%20iPad/BannerLerenMetiPad2.jpg?1455779565&w=2000&h=425

Leren met iPad

iOS9.3Preview.jpg

iOS 9.3 voor het onderwijs

Technologie kan het onderwijs vernieuwen. En met iPad – met zijn krachtige voorzieningen en apps – zijn nieuwe, uitdagende educatieve mogelijkheden direct binnen handbereik. Nieuw in iOS 9.3:

  • Leerlingen kunnen nu inloggen op elke iPad in elk lokaal.
  • Met de Klaslokaal-app kan je de apps voor iedereen in één keer starten, en kan je je leerlingen eenvoudig door het materiaal leiden.
  • Beheerders hebben nu één portal waar ze alles kunnen doen, van het aanmaken van Apple ID’s tot het voorbereiden van devices op MDM.
  • Beheerde Apple ID’s zijn een nieuw soort ID, speciaal voor het onderwijs, die door scholen worden aangemaakt en toegewezen.
iPad-als-digitaal-bord.jpg

iPad als digitaal bord

Digitale borden worden op veel scholen geïntegreerd, maar zijn vrij duur en statisch. iPads kunnen een zeer goed alternatief bieden. Met een AppleTV die aangesloten is op een TV of beamer kan je draadloos projecteren wat op je iPad te zien is. Een goedkope en gebruiksvriendelijke totaaloplossingen met eindeloze mogelijkheden.

LerenMetiPad.jpg

Probeer de iPad een week lang

We bieden scholen de mogelijkheid om 15 iPads te ontlenen voor minimum 14 dagen. Op die manier kan een school kennismaken met de iPad en werken rond nieuwe media. De iPads worden ook voorzien van sterke beschermhoezen die mogen vallen en een Apple TV. Het is ook mogelijk om er een pedagogische training aan te koppelen.

iPadOpbergbox.png

iPad opbergoplossingen

Er bestaan inmiddels verschillende oplossingen om meerdere iPads op een veilige manier op te bergen. Zo zijn er bijvoorbeeld koffers, kasten, dockings... om iPads op te laden, te synchroniseren en te stockeren.  Kortom een all-in-one beheersysteem om makkelijk iPads te beheren.

Onze partners

https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/Merken/brands-apple.png?1425042919&w=600&h=400
https://dpyxfisjd0mft.cloudfront.net/lab9-2/Merken/brands-Jamfsoftware.png?1461757526&w=400&h=267