logo.svg
logo.svg

Software voor het onderwijs

Software voor het onderwijs

Office 365 in de klas

Office365Edu.png

 

Office 365 voor het onderwijs biedt vertrouwde, up-to-date hulpmiddelen om leerlingen, studenten en docenten te helpen en beter samen te werken. Met de tools van Office 365 kan je op ieder moment van de dag bestanden maken en delen via je Apple computer, iPad of iPhone. 

 

Office 365 heeft nieuwe manieren om bestanden met elkaar te gaan delen. Dit kan dankzij de uitgebreide en interactieve omgeving met unieke en flexibele hulpmiddelen om het samenwerken te vereenvoudigen. 

 

Het pakket van Office 365 omvat alle desktop applicaties dat je kan installeren op zowel vast als mobiele toestellen. Ook kan je de Office 365 tools online gebruiken. In het pakket zit verder nog onder andere Skype om te communiceren met klasgenoten of collega’s en bovenop dit alles zit ook nog 1TB OneDrive-opslag per gebruiker om bestanden te delen en feedback te gegeven aan elkaar. 

 

MicrosoftGoldEduPartner.jpg

Zuludesk, beheer uw iPads

Zuludesk.png

 

Beheer al u toestellen met Zuludesk, deze MDM power-tool is perfect voor het onderwijs. Dankzij de eenvoudige intuïtieve interface beheer je in een handomdraai alle iPads binnen uw schoolomgeving. 

 

Adobe Creative Cloud

AdobeEducation.png

 

Bied docenten nieuwe mogelijkheden om te inspireren. Bied studenten nieuwe mogelijkheden om zichzelf uit te drukken. Bied personeelsleden nieuwe manieren om samen te werken. Ontvang de nieuwste creatieve apps en services van Adobe in Creative Cloud. 

 

De kracht van Adobe’s toonaangevende desktop-apps voor ontwerp, web, video en fotografie is nu uitgebreid naar mobiele apparaten. Nu kunnen studenten, docenten en personeelsleden overal werken waar de inspiratie toeslaat.

 

De desktop- en mobiele apps van Creative Cloud zijn naadloos met elkaar verbonden, zodat je een project kan starten op één apparaat en het project kunnen voltooien op een ander apparaat. Gebruikers kunnen ook creatieve assets delen met andere Creative Cloud-leden. Een geheel nieuwe manier van 

 

Ongeacht of je licenties moet aanschaffen voor een kleine groep of afdeling, een klaslokaal of een vaklokaal, of voor je hele instelling, je vindt altijd een licentieoptie die voldoet aan je implementatievereisten.