logo.svg
Nik.svg

Fotobewerking via Nik Software

Fotobewerking via Nik Software

icon-calendar.png
academy-kmoportefeuille.png

Wist u dat we een erkend opleidingscentrum zijn waar je via de KMO-portefeuille tot 40% kan terugvorderen?

Omschrijving opleiding

Info:

Haal meer uit uw foto's! Google Nik Software ontwikkelt software-oplossingen en technologieën voor zowel de professionele digitale beeldmanipulator als voor de amateurfotograaf. Dankzij de Photoshop-plugins van Nik Software wordt het bijzonder makkelijk om snelle fotorealistische correcties van hoge kwaliteit op uw beelden toe te passen. De collectie bestaat uit Dfine, Viveza, HDR Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro en Sharpener Pro en is sinds kort volledig gratis te downloaden. Het grootste voordeel van al deze plugins is dat je geen complexe selecties en maskers en Alpha-kanalen meer hoeft te maken. Alle plugins van Nik Software werken grotendeels op dezelfde wijze waardoor ze eenvoudig zijn om aan te leren.

Over deze opleiding
Doelstelling:

 

Inhoud

Inhoud:

Hieronder ziet u de belangrijkste items* die tijdens deze training aan bod zullen komen. Aarzel niet om ons te contacteren bij eventuele vragen over deze opleiding.


De plugins van Nik Software:

Dfine

Deze plugin zorgt ervoor dat ruisonderdrukking in een handomdraai wordt klaargepeeld. Door een automatisch profiel toe te passen gaat de software zelf opzoek naar ruis in de afbeelding. Eenmaal gevonden zal de ruisonderdrukking automatisch worden toegepast en kunnen de parameters zoals Contrast Noise en Color Noise worden bijgeregeld. Dfine zal de kwaliteit van zowat elke foto drastisch verbeteren. Vergelijk dankzij de Split Preview voor en na terwijl je parameters aanpast.

 

Viveza

Deze plugin is naast Silver Efex Pro wellicht het meest gebruikte plugin uit de bundel van Nik Software-oplossingen. Viveza zorgt ervoor dat de kleur en de belichting van uw afbeeldingen in enkele klikken bijgewerkt zijn. De Globale en lokale Structure-funktie zorgt ervoor dat foto's die op het eerste zicht wat grauw en levensloos ogen in een handomdraai helemaal openbloeien. Pluspunt is dat dit ook mogelijk is met slimme Photoshop-objecten, waardoor iedere instelling achteraf nog kan worden opgeroepen en eventueel bijgestuurd.

 

HDR Efex Pro

Combineer meerdere opnames tot één verbluffende foto dankzij de gebruiksvriendelijke High Dynamic Range oplossing van Nik Software. Je kan hiermee onder andere een hyperrealistische look meegeven aan uw foto's of onder- en overbelichte foto's met elkaar combineren tot één krachtige opname. Beelden die niet op een statief werden gefotografeerd worden automatisch verwijderd en dankzij de Ghosting funktie worden ongewenste variabelen gewist uit de opnames. In Combinatie met de Filter bibliotheek bekom je een waaier aan verschillende resultaten in enkele klikken. HDR Efex Pro kan bovendien worden aangestuurd vanuit het onmisbare Adobe Bridge.

 

Color Efex Pro

Manipuleer uw foto's aan de hand van de 55 fotografische filters. Elk van deze filters kan afzonderloijk worden bijgestuurd en gecombineerd. Geselecteerde Control Points kunnen worden gegroepeerd om instellingen simultaan te kunnen aanpassen op meerdere plaatsen tegelijk in een afbeelding.

 

Silver Efex Pro

Transformeer kleurenfoto's naar een contrastrijke zwart-wit afbeeldingen en voorzie ze van de eigenschappen van een analoge opname. Elke foto kan in zijn geheel worden aangepakt of lokaal aan de hand van zogenaamde Control Points. Gepersonaliseerde kaderranden maken jouw foto helemaal af.

 

Sharpener Pro

Deze plugin bestaat uit twee onderdelen; de Raw Presharpener en de Output Sharpener. De Output Sharpener laat toe om op te scherpen in funktie van de output. Dit kan een scherm of een papiersoort zijn. Ook de opties die vallen onder Creative Sharpening en Selective Sharpening laten toe om verbluffende resultaten te boeken.

 

Snapseed voor smartphone en tablet

Perfectioneer uw foto's in een handomdraai met Snapseed. Deze applicatie is gratis te downloaden op de AppStore of de Google Play Store. Met deze app heeft u op uw mobiele apparaat dezelfde mogelijkheden als in professionele fotobewerkingssoftware die tot nu toe alleen voor de desktop bestond. Nu kunt u met één tik retoucheren, het perspectief veranderen, bewerkingen aanpassen en nog veel meer.

* Bovenstaande onderwerpen zijn de de leidraad voor deze opleiding. De  lesgever heeft de vrijheid om in functie van het niveau- en de vragen van de cursisten van deze topics af te wijken.

 

Praktisch:

Tijdens onze training komen alle schakels in de Nik Software-workflow aan bod om tot een prachtig eindresultaat te kunnen komen. Ook de non-destructieve integratie met Adobe Photoshop wordt uitvoerig behandeld. Door deze aanpak kan je later nog alle correcties bijsturen of zelfs helemaal ongedaan maken.

 

Lab9 academy is een Adobe Authorized Training Centre. Deze opleiding wordt verzorgd door een Adobe Expert.

 

Deze opleiding duurt 1 dag(en)

 

Prijs excl. BTW: €299/dag/pp

(Let op: sommige kalenderopleidingen worden over twee dagen gespreid).

 

Prijs KMO-portefeuille excl. BTW: €179,40/dag/pp

Dit bedrag is de huidige prijs van de opleiding -40%. 

Je kan 30% tot 40% korting krijgen via de KMO-portefeuille.

Meer info over de KMO-portefeuille kan je hier vinden.

Deze info werd het laatst bijgewerkt op 2019-08-01 11:15:39

 

Beschikbare data & inschrijven

(zie ook onze opleidingskalender voor meer informatie)

"Fijne duidelijke opleiding. Goede kennis opgedaan om te kunnen starten met het maken van banners."

Kirsten Jannes - Bee in Media

"Dit was heel mooi meegenomen om up to date te zijn van de nieuwigheden, interessant, leerrijk en boeient"

Claudia Hellemont - Decoprint

"Intense samenvatting van de nieuwigheden van adobe. Heel wat bijgeleerd"

Kathleen Van de Putte - Securex

"Heel goede opleiding, met een lesgever die kennis van zaken heeft en alles heel goed heeft uitgelegd op een goed tempo. Een aanrader!"

Bram Truyens - Klasse

"De lesgever heeft een enorme know-how en het is heel leerijk om alle kleine tips'n tricks te leren doorheen de opleiding"

Eline Cheyns - MediaComm

"Persoonlijke, aangepaste informatie, die me veel tijd zal laten besparen in de toekomst."

Claire Van Camp - Text Design bvba

"Zeer leerrijke opleiding waar ik heel veel van bijgeleerd heb. De les wordt op een collegiale manier gegeven en er is ruimte voor vragen of opmerkingen. "

Kayleigh Haemers - Argent Alu nv

"De opleiding is een echte aanrader, en geeft zin om nog meer van de programma's te leren kennen. Zet aan tot nog meer bijleren!"

Ann Declercq - IBC

Ontdek onze opleidingen

Een greep uit ons opleidingsaanbod

Ontdek onze opleidingen

Een greep uit ons opleidingsaanbod

Premiere.svg

Adobe Premiere basis

download.png

Adobe Dimension

Lightroom.svg

Raw-bewerking via Lightroom en Photoshop

InDesing_logo.svg

Adobe InDesign CC Basis

Adobe_Audition_CC_Logo.png

Adobe Audition basis

EnfocusLogo.svg

Enfocus PitStop Professional

InDesing_logo.svg

Adobe InDesign CC werken met stijlen

Illustrator logo.svg

Digitaal tekenen met Adobe Illustrator en Wacom

Premiere.svg

Adobe Premiere basis

download.png

Adobe Dimension

Lightroom.svg

Raw-bewerking via Lightroom en Photoshop

InDesing_logo.svg

Adobe InDesign CC Basis

Adobe_Audition_CC_Logo.png

Adobe Audition basis

EnfocusLogo.svg

Enfocus PitStop Professional

InDesing_logo.svg

Adobe InDesign CC werken met stijlen

Illustrator logo.svg

Digitaal tekenen met Adobe Illustrator en Wacom