logo.svg
Apple.svg

Apple Certificate ACP

icon-calendar.png
academy-kmoportefeuille.png

Wist u dat we een erkend opleidingscentrum zijn waar je via de KMO-portefeuille tot 40% kan terugvorderen?

Omschrijving opleiding

Apple certificeringsexamen

We leven tegenwoordig in een wereld waar het beschikken over een hoger of universitair diploma op zichzelf geen garanties biedt voor een baan. En terecht, want het zijn immers vooral de individuele vaardigheden en eigenschappen die iemand geschikt maken voor een specifieke functie. Als deze vaardigheden niet aansluiten bij de eisen van het bedrijf, zal het bedrijf op zoek gaan naar de juiste persoon die wel over de gewenste vaardigheden beschikt. Diploma's geven dus niet de doorslag. We moeten onze horizon dan ook verbreden.

Hoger onderwijs maakt ons weliswaar slimmer en beter door een nieuwe wereld van kennis en mogelijkheden voor ons te openen, maar tegelijkertijd moeten we ook rekening houden met, en kunnen inspelen op, de eisen van de hedendaagse werkomgeving. Dit kan door middel van opleidingen te volgen die leiden tot certificering. Goed opgeleid personeel en permanente vorming zijn onontbeerlijk voor onze bedrijven. Werknemers die de kans krijgen om extra vorming te volgen zijn trouwer aan het bedrijf daar ze genoeg kansen krijgen om zichzelf te ontplooien en te groeien in de concurrerende markt. Voor het bedrijf zelf is het ook beter om te investeren in de kennis van bestaande medewerkers dan het aanwerven van nieuw personeel.

Apple Authorised Training Centre

Lab9 Academy is als Apple Authorised Training Centre (AATC) gemachtigd door Apple om deze certificering-examens in te richten. Elke maand kan u deelnemen om deze certificaten te behalen. Er zijn 2 trajecten, een IT certificering (OS X, Server) en een Pro Apps certificering (Final Cut X, Logic X, Aperture). Er zijn tal van voordelen om een Apple certificaat te behalen. Je krijgt erkenning voor je technische expertise, je bent zichtbaar in een competitieve markt want uw certificaat wordt opgenomen in een wereldwijd "Apple Certified Professionals Registry" en als beloning ontvangt u een gepersonaliseerd Apple Certificaat.

"Ontwikkel je talent, realiseer je idee" is dan ook ons motto bij Lab9 Academy. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kan u ons bereiken via academy@lab9.be

 

Over deze opleiding

Lab9 academy is Adobe Authorized Training Centre. De opleiding wordt verzorgd door een Adobe Expert.

Voordelen van een Apple Certificaat:

Erkenning voor je technische expertise
Visibiliteit in een competitieve markt
Uw certificaat wordt opgenomen in de Apple Certified Professionals Registry
U ontvangt een gepersonaliseerd Apple Certificaat

 

Inhoud

Volgende items volgen de leidraad van deze opleiding. Contacteer ons indien u specifieke vragen heeft over bepaalde items uit deze opleiding.

 

 

Deze opleiding duurt 1 dag(en)

 

Prijs excl. BTW: € 124/dag/pp *

(Let op: sommige kalenderopleidingen worden over twee dagen gespreid).

 

*prijs na aftrek van 40% korting via de KMO-portefeuille. Je kan 30% tot 40% korting krijgen met de KMO-portefeuille. Meer info en aanvraag, kan je hier vinden.

Ontdek onze opleidingen

een greep uit ons opleidingsaanbod

Illustrator logo.svg

Adobe Illustrator CC Advanced

EnfocusLogo.svg

Enfocus PitStop Pro

Muse_logo.svg

Adobe CC Muse basis

Photoshop.svg

Animeren met Adobe Photoshop CC

Layout.jpg

Lay-out en typografie

TwixlPublisherVierkant.png

Digital Publishing met Twixl Publisher