logo.svg
logo.svg

Locaties

barmarie-1.png

Bar Marie - Mechelen

Stationsstraat 55, Mechelen

 

What? De kantoren van Sanoma Magazines – de makers van Feeling, Flair en Libelle – verhuisden van Brussel naar Mechelen en kregen hun eigen magazinebar waar je kan eten, vergaderen of een koffie drinken.

 

Looks? Net zoals de magazines die er gemaakt worden is Bar Marie ingedeeld in verschillende zones: van Gossip Lounge over DIY tot Home.

 

What else? U en ik kunnen ook Bar Marie bezoeken om te vergaderen, gewoon via de website je tafel reserveren en de powerpoints kunnen worden losgelaten!  (>> SUMMERCAMP dus!)

 

(Top recentie van https://newplacestobe.com/bar-marie-mechelen/)

 

Parking Bar Marie

Parkeren kan in de parking van Sanoma Magazine (inrijden via de poort). Of in de straten rondom (beiden betalend).

 

Openbaar vervoer

Bar Marie ligt net aan het station van Mechelen, gemakkelijker kan niet! 

demakersrepubliek.png

De Makersrepubliek - Brugge

Academiestraat 14, Brugge

 

What? De Makersrepubliek is een open huis voor makers, jonge creatieve ondernemers en startups. Sinds 2017 is het de thuisbasis voor Handmade in Brugge, Turbo en The Box.

 

What else? De Makersrepubliek biedt tevens de mogelijkheid aan externe organisaties om workshops, lezingen, expo’s, recepties of andere creatieve events te organiseren (>> SUMMERCAMP dus).

 

Zo zal er tijdens Summercamp in de omgeving en gebouw de Triennale van Brugge doorgaan (https://triennalebrugge.be/).

 

Parking De Makersrepubliek

Parkeren kan best in Parking Biekorf (betalend). 

 

Openbaar vervoer

Op wandelafstand van de Grote Markt van Brugge.

kinggeorge-1.png

King George - Sint-Niklaas

Driekoningenstraat 48, Sint-Niklaas

 

What? In het King George Café kan je van ’s ochtends tot ’s avonds terecht voor steengoede koffie, een frisse lunch, Italiaans getinte aperitivo en een vers stukje taart van Julie’s House. In de open keuken zie je de royale ‘kitchen queens’ aan het werk: als vakkundige barista’s gaan ze aan de slag met een authentieke La Marzocco, maken ze salades à la Ottolenghi en geven ze de niet-zo-alledaagse broodjes, sapjes en biologische soepen een originele twist.

 

Looks? Creatief bureau King George, dat boven het café zelf huist, richtte de zaak in met oog voor detail én trends. Hier stap je niet één maar wel drie werelden binnen: de barzone trekt de aandacht met een toog uit groen marmer van wel tien meter lang, relaxen doe je in de moderne versie van een British Library en nog verder kan je terecht in de urban jungle – inclusief botanical prints en exotische planten. Het Balinese buitenterras is dan weer dé plek om van de zon te genieten.

 

What else? Het King George Cafe maakt deel uit van “The House of King George”, een experience design hub van maar liefst 1000 m2 in een voormalige tapijtfabriek. Naast het café vind je op deze industriële site nog de kantoren van “The Mad Creative Agency King George”, een conceptstore vol design- en interieurspullen van 150 m2, een event hall (>> SUMMERCAMP dus!) en meeting livingrooms.

 

(Top recentie van https://newplacestobe.com/king-george-cafe-sint-niklaas/)

 

Parking King Georges

Parkeren kan in de straten rondom King George. In de straat er rechttegenover (Slachthuisstraat) en de straat zelf, hoef je helemaal niet te betalen.

 

Openbaar vervoer

King Georges ligt op 800 m van het station van Sint-Niklaas!

Info

header-summercamp2018.png

Dagindeling: we gaan aan de slag om 9 u. Een kwartiertje op voorhand toekomen is fijn, zodat we tijdig kunnen starten. We voorzien de opleiding tot 16.30 u.

 

Materiaal: we hebben voor iedere deelnemer een iMac voorzien met de nodige software (Adobe CC18).

 

Informatie: zodra je ingeschreven hebt, noteren we alvast je komst. Een weekje voor aanvang, zal je nog een uitgebreide mail met alle nuttige informatie mogen ontvangen.

 

Let wel: inschrijvingen zijn beperkt per dag en per locatie, wacht niet te lang om zeker te zijn van je inschrijving!

 

Volg ons: via Twitter of LinkedIn om op de hoogte te blijven.​​