logo.svg
logo.svg

Programma

header-summercamp2018.png
prijzen.png

Adobe After Effects

Youngwomanholdingjarwithlemonadeoncolorbackground.jpg

Wat met video en animaties? 

 

Met video kan je jouw boodschap als een totaalbelevenis brengen. Dit kan een bedrijfsfilm, een toelichting van een product of instructiefilm zijn.

 

Wist je trouwens dat YouTube een van de grootste zoekmachines geworden is? Video combineert beeld, tekst en geluid om zo de boodschap optimaal te kunnen brengen en verrijken.

 

Met de opkomst van mobiele toestellen en bijhorende apps, zijn we kritischer dan ooit hoe je als gebruiker doorheen een app navigeert. Hierbij worden knoppen en handelingen zoals "refreshen" en "swipen" het snelst beoordeeld. Het moet heel natuurlijk aanvoelen en duidelijke boodschappen overbrengen. 

We zijn ook ongeduldiger geworden; even wachten na een actie wordt bij voorkeur met een animatie opgevuld (denk maar aan de laadbalk).
Kortom we zijn ervan overtuigd dat video en animaties niet meer weg te denken zijn en ook een perfecte aanvulling zijn voor de printmedia.

Meer weten? 

 

Ontdek de kneepjes van het vak met deze dag Summercamp-training. Tips en trics gebracht met live cases en visuals die je kan reproduceren op je branding/product om nóg beter in de kijker te kunnen staan.

 

Waar vindt deze opleiding plaats?

Adobe Illustrator

visual.jpg

Heb je het properties-paneel reeds ontdekt?

Een fantastische integratie van Adobe! Zo hoef je geen duizend kadertjes open te zetten. In één enkele kader komen nu alle tools die je per object nodig zou hebben, tevoorschijn. We hadden dit al veel eerder moeten hebben! 

 

Ken je reeds de nieuwe export-functies?

Wat met verschillende artboard en verschillende assets? Wat met export naar PDF, JPG, SVG,..?

Adobe Illustrator heeft nu tal van mogelijkheden waarin je tijdsbesparend kan exporteren in slechts enkele klikken.

 

Meer weten?

In deze Summercamp-training leren we je de kneepjes van het vak. Tips en trics met functies die we je ook in een ander perspectief laten zien om de toepassingsmogelijkheden van Adobe Illustrator te vergroten. 

 

Waar vindt deze opleiding plaats?

Adobe InDesign

Youngwomanholdingbottlewithlemonadeoncolorbackground.jpg

Weet jij wat een interactieve PDF inhoudt?

 

Er is meer en meer vraag naar interactieve PDF's, maar is iedereen op de hoogte wat je in een interactieve PDF kan opslaan? Heel spannend is het niet: video en knoppen. Is dit waar je naartoe wou? Wat met animaties? En wat met de versies van de Reader die de eindgebruiker heeft? 

 

Wat is het verschil tussen een verrijkt document en een interactief document?

 

We willen getriggerd worden en zelf keuzes kunnen maken, een video op autoplay zetten of de gebruiker het startsein laten geven, maakt een groot verschil. Het eerste is verrijking met media, bij het tweede spreken we van interactiviteit.

 

Hoe werkt je het meest efficient naar een drukklare PDF die ook interactief kan gemaakt worden en bovendien kan geraadpleegd worden via je browser?

 

Meer weten?

 

Kom het te weten in deze Summercamp-training; een mix tussen de tips en tricks van InDesign alsook het overzicht van de nieuwe functies zoals Publish Online. Hapklaar en direct inzetbare informatie om je werk in InDesign tot een hoger level te brengen.

 

 

OPGELET: 31/8 - training in Mechelen is reeds volzet.

Wil je de training Adobe InDesign graag volgen? Dit kan nog in Brugge en Sint-Niklaas.

 

Waar vindt deze opleiding plaats?

Adobe Photoshop

Youngwomanholdingmasonjarwithlemonadeoncolorbackground.jpg

Wat is non-destructief werken?

 

Niet-destructief werken is niet meer weg te denken in creatie. Maar wat is het precies? Niet-destructief werken wil zeggen dat je aanpassingen doet aan een bestand zonder dat deze definitief zijn. Je kan met andere woorden op elk moment in je creatie, workflow, terug naar een vorige stap zonder de toetsencombinatie cmd/crtl+z te gebruiken.

 

Wij werken met aanpassingslagen en filters zodat elke pixel origineel blijft. We gebruiken hiervoor o.a. de camera-raw filter die een laagje op je foto legt en de aanpassingen zoals o.a. clone-stamp voor zijn rekening neemt. Heb je een correctieronde nadat de file werd afgesloten? Dan klik je simpelweg de aanpassingslaag aan en doe je de correcties! Zo werk je veel efficiënter en sneller.

 

Dit is slechts peanuts t.o.v. de aantal tips en trics die klaarstaan voor je in deze Summercamp training!

 

Meer weten?

 

Schrijf je in op deze Summercamp-training en laat je omverblazen door de tips en tricks die je echt al eerder had willen weten.

 

Waar vindt deze opleiding plaats?

Onze trainers

Adobe-AATC.png

Lab9 Academy is Adobe Authorised Training Center. We werken met Adobe Authorised Trainers of Adobe Experten, gedrenkt in de Adobe-wereld. We bieden dan ook de hoogste kwaliteit van technische ondersteuning en opleidingen aan.

* prijzen exclusief btw / per persoon / per dag. Prijzen zijn enkel geldig indien de opleidingen door dezelfde persoon gevolgd wordt.

Tip: maak gebruik van de KMO-portefeuille en krijg zo 30 of 40 % van dit bedrag terugbetaald. Alle info en aanvragen, kan je hier terugvinden.