logo.svg
logo.svg
visual_banner3.jpg

Deze zomer bij Lab9 Academy: één week professionele Adobe trainingen aan een leuke prijs. Boordevol inspiratie; als extra boost om nóg beter aan de slag te kunnen gaan.

Ben je al goed vertrouwd met de Adobe software  maar denk je nóg meer uit de programma's te kunnen halen? Wil je aftoetsen of je nog helemaal up-to-date bent met de laatste nieuwigheden? Of is een heropfrissing tijdens de zomervakantie gewoon mooi meegenomen?

Dan is onze Summercamp-training zeker iets voor jou!

 

We hebben dit jaar 2 nieuwe locaties uitgekozen waar je de creatieve sfeer te pakken krijgt. Onze flexibele formule laat je toe om verschillende locaties te bezoeken en een eigen mix te maken met de verschillende software. 

Retoucheer je grafische kennis!

Alle opleidingen zijn worden gegeven met praktijkgerichte  tips en tricks. We richten ons niet op beginnende gebruikers maar voornamelijk op professionelen die dagelijks gebruik maken van de Adobe software. We hebben voor elke opleiding een overzicht van de inhoud uitgeschreven, zodat je kan zien op welk niveau we aan de slag zullen gaan.

 

Elke training wordt gegeven door een gecertificeerde Adobe-Specialist. Lab9 Academy is dan ook met fierheid een Adobe Certified Training Center.

 

Heb je nog vragen? Aarzel zeker niet om ons te contacteren!  academy@lab9.be

 

ActieReddingsboeiSD.jpg

Maak kans op een gratis dag Summercamp opleiding (t.w.v 240 euro).

 

Voorwaarden:

- Je bent ingeschreven voor 1 of meerdere dagen Summercamp

- Je verzendt je knotgekke vakantiefoto naar academy@lab9.be voor 20/8/19.

 

De creatiefste inzending wordt bekend gemaakt op 23/8/19.