icon-lookinglass.svg
icon-shop-cart.svg
icon-lookinglass.svg
icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
icon-shop-cart.svg

Opleidingen

Gratis introductielessen
Beginner of gevorderde Apple-gebruiker? Wij zorgen ervoor dat je steeds voldoening haalt uit je toestel.

Sta je op het punt om eindelijk de stap te zetten en twijfel je nog of Apple echt iets voor jou is? Laat je dan overtuigen door onze gratis introductielessen voor de beginnende Apple-gebruiker, waarop iedereen die interesse heeft welkom is.

 

Professionele opleidingen

Ben je geïnteresseerd in een professionele Apple of Adobe opleiding?

Op de B2B afdeling van onze site vind je een overzicht van onze professionele opleidingen.

 

opleiding-macs.png

Mac opleidingen

 

Is de Mac nieuw voor je? Of werk je nog met een oudere versie van het besturingssysteem of van de Mac apps en wil je al eens ontdekken wat allemaal nieuw is? Het is in elk geval een verstandige beslissing om alles uit je Mac te willen halen!

 

In het begin is de Mac-omgeving soms wat wennen. Tijdens onze introductielessen tonen onze ervaren lesgevers je echter de weg door alle mogelijkheden de Mac biedt. Na het volgen van deze lessen heb je genoeg basiskennis om je Mac verder te ontdekken.

 

 

Onderwerpen

opleiding-main-ipad.png

iPad opleidingen

 

“Fantastisch”, “Ongeloofelijk licht”, “Zo gemakkelijk”… Het zijn maar enkele van de vele uitspraken die over de iPad gedaan worden. Het is echter nog leuker om het zelf te ervaren. Heb je nog maar pas je nieuwe iPad of heb je een heropfrissing nodig? Misschien twijfel je op dit moment nog of de iPad wel iets voor jou is?

 

Onze lesgevers staan alvast klaar om je te helpen bij deze ontdekking. Bekijk onze gratis introductiesessies voor iPad en ontdek wat je allemaal kan doen met je iPad.

 

 

Onderwerpen

opleiding-iphone.png

iPhone opleidingen

 

Een schitterende panoramafoto, een handige GPS, die verre afstand even vergeten in een videogesprek, je favoriete muziek altijd bij je, … Om van al die leuke andere apps nog maar te zwijgen. Dat is één van de zovele redenen om voor een iPhone te kiezen. Bovendien heb je die iPhone altijd binnen handbereik, dus het zou zonde zijn hem niet ten volle te benutten. 

 

Alles start echter bij een goeie basiskennis en daar willen wij je absoluut bij helpen. Ontdek onze gratis introductiesessies en laat je iPhone je verbazen!

 

 

Onderwerpen