icon-lookinglass.svg
icon-lookinglass.svg
icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg
opleiding-imovie.png

iMovie introductie

opleiding-hero-imovie.png

Altijd al aan de slag willen gaan met je eigen videomateriaal? Met iMovie maak je de mooiste films, waarna je deze in een paar simpele stappen kunt delen met vrienden en familie.

 

In deze workshop leer je niet alleen hoe je schitterende films met flitsende overgangen maakt, maar leer je ook hoe u deze op een website zet, naar YouTube publiceert en hoe je een versie maakt voor iPod, iPhone en Apple TV.

 

In enkele uren leer je hoe je je eigen film kunt “producen” in iMovie en iDVD. Je ziet hoe je in een handomdraai prachtige films kunt maken met de ingebouwde thema's. Daarbij leer je hoe je video- en teksteffecten gebruikt, geluid bewerkt, fragmenten monteert en met enkele klikken video's en podcasts op het web publiceert.

 

Voor elke deelnemer wordt een Mac voorzien die gebruikt kan worden gedurende de hele sessie. Wie dat wenst kan echter zijn eigen portable meebrengen. 

Kalender

 

12/10/2019

10:00 tot 12:00

iMovie introductie

Lab9 Ieper

Inschrijven

 Let opEén inschrijving per persoon aub. Indien je met meerdere personen wilt komen, gelieve elke persoon apart in te schrijven.