icon-lookinglass.svg
icon-lookinglass.svg
icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg

13-inch MacBook Pro Display Backlight Service Program

MBP Display QP.png

Apple heeft vastgesteld dat een klein percentage van de 13-inch MacBook Pro-beeldschermen mogelijk een of meer van de volgende symptomen vertoont:

  • De achtergrondverlichting van het beeldscherm toont voortdurend of af en toe felle verticale gebieden langs de gehele onderkant van het scherm
  • De achtergrondverlichting van het beeldscherm werkt helemaal niet meer

De beïnvloede apparaten zijn verkocht tussen oktober 2016 en februari 2018. Apple of Lab9 zal de beïnvloede MacBook Pro-apparaten gratis repareren.

 

Welke modellen komen in aanmerking?

 

Als u wilt zien welk model computer u hebt en of deze in aanmerking komt voor dit programma, kiest u het Apple-menu () > 'Over deze Mac'. Hieronder ziet u welke modellen in aanmerking komen.

  • MacBook Pro (13-­inch, 2016, Four Thunderbolt 3 Ports)
  • MacBook Pro (13-­inch, 2016, Two Thunderbolt 3 Ports)

Opmerking: andere dan de genoemde Mac-notebookmodellen vallen niet onder dit programma.

 

Serviceproces

 

Voordat uw MacBook Pro wordt gerepareerd, wordt deze eerst onderzocht om vast te stellen of deze inderdaad voor het programma in aanmerking komt.

 

De reparatieduur hangt af van het soort reparatie en van de beschikbaarheid van vervangende onderdelen, maar wordt meestal beperkt tot 3 à 5 werkdagen.

Voor u uw toestel binnenbrengt ter reparatie, maak zeker eerst een reservekopie van al uw gegevens.

 

Opmerking: als uw MacBook Pro schade heeft die reparatie bemoeilijkt, zal deze schade eerst moeten worden gerepareerd. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor de reparatie.

 

Aanvullende informatie

 

Het programma geldt voor de in aanmerking komende MacBook Pro-modellen gedurende een periode van 4 jaar na de eerste verkoopdatum van het apparaat.