icon-lookinglass.svg
icon-lookinglass.svg
icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg

Omruilprogramma voor Apple-lichtnetadapter

Apple logo QP.png

Apple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de Apple-lichtnetadapters met twee pennen, die zijn ontworpen voor continentaal Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Korea, Argentinië en Brazilië, kapot kunnen gaan met het risico op elektrische schok bij aanraking tot gevolg. Deze lichtnetadapters zijn tussen 2003 en 2015 geleverd met bepaalde Mac- en iOS-apparaten, en waren ook onderdeel van de internationale reisstekker van Apple.

 

De veiligheid van klanten heeft voor Apple de hoogste prioriteit. Daarom hebben we uit eigen beweging besloten elke betrokken lichtnetadapter kosteloos om te ruilen voor een nieuwe, opnieuw ontworpen adapter. We raden klanten aan om betrokken onderdelen om te ruilen via het onderstaande proces.

 

Let op: andere lichtnetadapters, zoals die die zijn ontworpen voor Canada, China, Hongkong, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en Apple USB-lichtnetadapters vallen niet onder dit programma.

 

Uw lichtnetadapter identificeren

 

Vergelijk uw adapter met de onderstaande afbeeldingen. Een betrokken lichtnetadapter heeft vier of vijf tekens of geen tekens in de sleuf aan de binnenzijde van de stekkeradapter waar deze contact maakt met de Apple-lichtnetadapter zelf. Bij opnieuw ontworpen adapters is een regiocode van 3 letters afgedrukt op deze plek (EUR, KOR, AUS, ARG of BRA).

affected_adapter.jpg
redesigned_adapter.jpg

                                           Betrokken adapter

 

                                   Opnieuw ontworpen adapter

Omruilproces

 

We moeten het serienummer van uw Mac, iPad, iPhone of iPod verifiëren als onderdeel van het omruilproces, dus zorg ervoor dat u het serienummer van te voren op zoekt. Het serienummer van uw apparaat vinden is eenvoudig.

 

Aanvullende informatie

 

Dit programma heeft geen invloed op uw garantie of wettelijke rechten.

 

Meer informatie over het gebruik van Apple-lichtnetadapters, -kabels en -eendenkoppen met Apple-producten.