icon-lookinglass.svg
icon-shop-cart.svg
logo.svg
De Warmste Week
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg

Vervangingsprogramma van Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5W

Apple lichtnetadapter 5W QP.png

Apple heeft vastgesteld dat in zeldzame gevallen de Europese Apple USB-lichtnetadapter van 5 W oververhit kan raken en een veiligheidsrisico kan veroorzaken. Deze adapter maakte deel uit van iPhone 3GS-, iPhone 4- en iPhone 4s-modellen die vanaf oktober 2009 tot en met september 2012 zijn verzonden in de onderstaande landen. De adapter is ook verkocht als los accessoire.

 

De veiligheid van klanten heeft voor Apple de hoogste prioriteit. Daarom hebben we uit eigen beweging besloten elke betrokken lichtnetadapter kosteloos om te ruilen voor een nieuwe, opnieuw ontworpen adapter. We raden klanten aan alle betrokken adapters zo snel mogelijk te ruilen voor een nieuwe door middel van het onderstaande vervangingsproces.

 

Opmerking: dit programma is niet bestemd voor andere Apple USB-lichtnetadapters van 5 W.

 

Vaststellen welke adapter u hebt

 

Bekijk het label tussen de polen van uw adapter en vergelijk dat met de roodgemarkeerde afbeeldingen hieronder. Met het modelnummer en de kleur van de letters 'CE' kunt u de betrokken adapters herkennen.

Model A1300 en de letters 'CE' in ononderbroken grijs duiden op de betrokken adapters. Gebruik de betrokken adapter niet meer en ruil deze voor een nieuwe. U kunt totdat u een vervangende adapter ontvangt uw iPhone opladen door die met een USB-kabel aan te sluiten op uw computer.

 

Een opnieuw ontworpen adapter heeft modelnummer A1400 en de letters 'CE' in grijs. U hoeft uw adapter niet te vervangen.

affected_adapter.png
redesigned_adapter.png

Betrokken adapter

Opnieuw ontworpen adapter

Het vervangingsproces

 

Lever de betrokken adapter(s) in bij één van onze winkelpunten. Als onderdeel van het vervangingsproces moeten we het serienummer van uw iPhone verifiëren. Neem dus uw iPhone mee.

De betrokken lichtnetadapter wordt op milieuvriendelijke wijze verwerkt.

 

Opmerking: als u uw betrokken adapter niet kunt meenemen naar een van de hierboven vermelde locaties, neemt u contact op met de technische support van Apple om de adapter te ruilen.