icon-lookinglass.svg
icon-lookinglass.svg
icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg

Vervangingsprogramma voor de batterij van de 13-inch MacBook Pro (zonder Touch Bar)

MBP zTB QP.png

Apple heeft vastgesteld dat bij een beperkt aantal 13-inch MacBook Pro (zonder Touch Bar)-apparaten een onderdeel kan uitvallen waardoor de ingebouwde batterij opzwelt. Dit is geen veiligheidsprobleem en Apple zal de hiervoor in aanmerking komende batterijen gratis vervangen. De betrokken apparaten zijn gemaakt tussen oktober 2016 en oktober 2017. Het serienummer op het product bepaalt of het in aanmerking komt voor vervanging.

 

In aanmerking komen

 

Gebruik de onderstaande link voor het controleren van serienummers om te zien of uw apparaat voor dit programma in aanmerking komt. Als uw 13-inch MacBook Pro (zonder Touch Bar) een in aanmerking komend serienummer heeft, vervangt Apple gratis de batterij.

Dit programma is niet van toepassing op de 13-Inch MacBook Pro met Touch Bar of de oudere 13-inch MacBook Pro-modellen.

Vervangingsproces

 

Uw 13-inch MacBook Pro wordt voorafgaand aan de service onderzocht om te controleren of deze goed werkt en in aanmerking komt voor dit programma. De service kan drie tot vijf dagen in beslag nemen.

 

Maak een reservekopie van uw gegevens om uw Macbook Pro voor te bereiden op de service.

 

Opmerking: als uw 13-inch MacBook Pro schade heeft die het vervangen van de batterij verhindert, moet dat probleem eerst worden opgelost voordat de batterij kan worden vervangen. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor de reparatie.

 

Aanvullende informatie

 

Dit wereldwijde Apple programma houdt geen verlenging in van de dekking van de standaardgarantie op de 13-inch MacBook Pro.

 

Het programma dekt betrokken MacBook Pro-modellen gedurende vijf jaar na de eerste detailhandelverkoop van het apparaat.