icon-lookinglass.svg
icon-lookinglass.svg
icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg

Vervangingsprogramma voor iSight-camera van de iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus QP.png

Apple heeft vastgesteld dat de iSight-camera van een zeer klein aantal iPhone 6 Plus-apparaten een onderdeel bevat dat defect is, waardoor foto’s er wazig uitzien. Die eenheden vallen allemaal binnen een beperkte serienummerreeks en zijn vooral verkocht in de periode tussen september 2014 en januari 2015.

 

Als uw iPhone 6 Plus wazige foto’s produceert en binnen de serienummerreeks valt, zal Apple de iSight-camera van uw apparaat gratis vervangen.

 

In aanmerking komen

 

Als uw iPhone 6 Plus de hierboven beschreven symptomen vertoont en verder goed werkt, gebruikt u de onderstaande controle van uw serienummer om na te gaan of de iPhone in aanmerking komt voor dit programma. Dit programma is alleen van toepassing voor de iPhone 6 Plus.

Procedure voor vervanging

 

Uw iPhone wordt voorafgaand aan het onderhoud onderzocht om te controleren of die in aanmerking komt voor dit programma en of die goed werkt.

Om uw iPhone 6 Plus voor te bereiden op het vervangingsproces, maakt u een reservekopie van uw gegevens in iTunes of iCloud.

Opmerking: als uw iPhone 6 Plus beschadigd is en bijvoorbeeld een gebarsten scherm heeft dat het vervangen van de camera verhindert, moet dat probleem voorafgaand aan de service worden opgelost. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor de reparatie.

 

Aanvullende informatie

 

Apple kan de reparatie beperken tot het oorspronkelijke land of de oorspronkelijke regio van aankoop. Voor iPhone 6 Plus-apparaten die zijn gekocht in landen aangesloten bij de EER, kan onderhoud in andere EER-landen worden uitgevoerd.

 

Dit wereldwijde Apple-programma houdt geen verlenging in van de dekking van de standaardgarantie op de iPhone 6 Plus.

 

Het programma biedt dekking voor de betreffende iSight-camera's van iPhone 6 Plus-apparaten gedurende vier jaar na de eerste detailhandelverkoop van het apparaat.