icon-lookinglass.svg
icon-lookinglass.svg
icon-shop-cart.svg
logo.svg
logo.svg
logo.svg
icon-lookinglass.svg

Door gebruik te maken van onze inruildienst, stem je in met de algemene voorwaarden ervan:

 

De waarde van je huidig toestel wordt berekend via de calculator op www.lab9.be/overname/calculator. De waarde die de calculator aangeeft is indicatief. Pas na controle van het toestel door onze medewerkers in de winkel  zal een definitieve waarde bepaald worden. De uiteindelijke waarde kan dus lager zijn dan aangegeven door de calculator.

 

Enkel toestellen die opgenomen zijn in de calculator komen in aanmerking voor overname. De calculator wordt op regelmatige tijdstippen geüpdatet. De calculator bevat uitsluitend Apple-toestellen. Toestellen met een inscriptie worden niet overgenomen.​​

 

Een originele aankoopfactuur is steeds vereist. Toestellen zonder originele aankoopfactuur zullen geweigerd worden. 

 

Find My iPhone moet uitgeschakeld zijn op je iPhone of iPad alvorens je het toestel aanbiedt in één van onze winkels. Toestellen waar dit nog actief op is, kunnen niet overgenomen worden.

 

Indien na de overname onmiddellijk een nieuw artikel wordt gekocht, zal het overnamebedrag in mindering gebracht worden van deze aankoop. Bij een eventueel resterend saldo ontvang je een waardebon, die je kan gebruiken in alle Lab9-winkels. Het overnamebedrag wordt nooit cash uitbetaald.

 

Let op: De data op je huidige toestel zal gewist worden. Neem dus steeds vooraf een reservekopie, indien nodig. Lab9 kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor het verlies van data. Indien gewenst kan Lab9 data overplaatsen van je huidige naar je nieuwe toestel. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Meer informatie hierover vind je bij onze Install Packs.