DE APPLE EXPERT IN JE BUURT

 

SERVICE, ZOWEL VOOR ALS NA VERKOOP

Lab9 is als Apple Premium Reseller erkend door Apple wegens het leveren van uitstekende klantenservice met speciale aandacht voor oplossingen, service en ondersteuning voor Apple.

Bij Lab9 vind je alles van Apple en een uitgebreid aanbod accessoires van topmerken, in een klantvriendelijke omgeving waarbij een uitstekende klantenservice op de eerste plaats komt. Of je nu een consument bent of een professionele klant, je geniet van vriendelijk en deskundig advies en ondersteuning in een winkel bij jou in de buurt.

Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en weten waar ze over spreken. Of je nu een computer nodig hebt voor je eigen gezin, thuis of op het werk, je krijgt hulp en advies om de juiste keuze te maken. Je kan bovendien ook profiteren van gratis introductie-workshops voor alle leeftijden, zodat je echt alles uit je Apple toestel kan halen.

 
 
 

Een hersteldienst in elke winkel

Lab9 beschikt als enige in België over een door Apple goedgekeurde hersteldienst in elk van onze winkels. Bovendien hebben deze herstelpunten van Apple de allerhoogste erkenning gekregen, namelijk die van Apple Premium Service Provider. Je kan er dus zeker van zijn dat je toestel in de beste handen is.

Onze door Apple opgeleide service-medewerkers zijn de aangewezen mensen die je snel en vakkundig weer aan het werk kunnen zetten en je opnieuw een optimale ervaring met je Apple-toestel kunnen garanderen. Je krijgt geweldig advies en ondersteuning van de mensen die begrijpen hoe belangrijk je apparaat voor je is.

 

 

 

Werken bij Lab9

De job die bij je past

Overname oud Apple toestel

Overname oud Apple toestel

Korting voor studenten en leerkrachten

Korting voor studenten en leerkrachten

 
 

Apple — en meer — in uw bedrijf

Lab9 kent het belang van het implementeren van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Onze B2B-afdeling biedt diensten en oplossingen aan op maat van uw zakelijke behoeften.

Elk bedrijf, ongeacht de grootte, heeft advies en ondersteuning nodig. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we ondertussen een schat aan kennis en ervaring verzameld.