Onderwijskorting

Profiteer van onderwijskorting op een nieuwe Mac of iPad.

Deze korting is beschikbaar voor studenten aan een universiteit of hogeschool, studenten die net staan ingeschreven, ouders die producten kopen voor een studerend kind en docenten en andere medewerkers van onderwijsinstellingen op elk onderwijsniveau.*

6% korting op Mac

Studenten en leerkrachten besparen 6% op Mac en bepaalde Mac-accessoires, op vertoon van een geldige studenten- of lerarenkaart.*

3% korting op iPad

Studenten en leerkrachten besparen 3% op iPad en bepaalde iPad-accessoires, op vertoon van een geldige studenten- of lerarenkaart.*

  • Meteen kopen. Later betalen.

    Betaal via maandelijkse aflossingen met de Buy Way Mastercard®.

  • 3 jaar garantie bij aankoop van een Mac

    Particulieren krijgen bij Lab9 standaard drie jaar garantie op Mac.

  • Trade in en bespaar op je nieuwe aankoop

    Lab9 neemt je oude toestel over en geeft je korting op je nieuwe aankoop of een waardebon.

Ook in onze webshop kan je genieten van de onderwijskorting van 6% op Mac. Gebruik hiervoor deze kortingscode bij het afrekenen:

EDU-MAC

Ook in onze webshop kan je genieten van de onderwijskorting van 3% op iPad. Gebruik hiervoor deze kortingscode bij het afrekenen:

EDU-IPAD

OPGELET
Na het afronden van je online bestelling zal je gevraagd worden om ons een scan van je studenten- of lerarenkaart te mailen. Pas na het ontvangen en controleren van deze ID-kaart, zal je bestelling verder afgehandeld worden.

Voorwaarden van de onderwijskorting:

01  De onderwijskorting is niet combineerbaar met andere lopende promoties op Mac of iPad.

02  De korting wordt enkel toegekend op vertoon van een geldige studenten- of lerarenkaart, een geldig inschrijvingsbewijs of een bewijs van tewerkstelling.

03  Komen in aanmerking voor de korting: studenten boven 18 jaar die aan een universiteit of hogeschool studeren & leerkrachten, docenten en onderwijzend personeel van een Belgische school.

04  De onderwijskorting wordt enkel aangeboden in de Lab9-winkels en op de webshop.