Click & collect

Online kopen en ophalen in een Lab9-winkel in je buurt

Online kopen en ophalen in de winkel, ook wel bekend als "Click & collect", biedt onze klanten de mogelijkheid om producten eenvoudig online te bestellen en deze vervolgens op te halen bij een fysieke Lab9-winkel in de buurt. Deze service combineert het gemak van online winkelen met de snelheid en het gemak van directe afhaling, waardoor onze klanten een naadloze en flexibele winkelervaring kunnen beleven.

Je kunt producten vanuit het comfort van je eigen huis bestellen en vervolgens de bestelling ophalen op een moment dat je het beste uitkomt. Je hoeft je product niet meer uit te zoeken in de winkel of te wachten op een medewerker, waardoor je tijd bespaart. Bovendien stelt het je in staat om de beschikbaarheid van producten te controleren voordat je naar de winkel gaat, zodat je zeker bent dat je product in voorraad is.

Click & collect combineert het gemak van online winkelen met de voordelen van directe fysieke interactie met producten, waarbij je ook nog eens beroep kan doen op de raad en hulp van onze winkelmedewerkers. Dit geeft een tastbaar aspect aan de online winkelervaring en biedt een extra laag van zekerheid en tevredenheid.

  • 01

    Tijdens het online winkelen kan je op elke productpagina de beschikbaarheid van het product in kwestie in de Lab9-winkel in je buurt bekijken.

  • 02

    Wanneer je je online aankoop afrekent, kan je in de checkout de optie Ophalen kiezen. Selecteer daarna de Lab9-winkel in je buurt en rond je aankoop af.

  • 03

    Wanneer je aankoop klaarligt om afgehaald te worden, zal de winkel je op de hoogte brengen. Dit gebeurt meestal tussen de 1 à 2 uur na je aankoop.