Het vermogen om alles te veranderen.
Kies je nieuwe Mac Pro.

Met standaard 3 jaar garantie, voor € 0 extra. 

Mac Pro

Mac Pro

Het vermogen om alles te veranderen.
​Kies je nieuwe Mac Pro.

Met standaard 3 jaar garantie, voor € 0 extra. 
Let op, geld lenen kost ook geld. Representatief voorbeeld : KREDIETOPENING VAN ONBEPAALDE DUUR van 1.500,00 EUR aan een JAARLIJKS KOSTENPERCENTAGE van 13,50% waarvan 0,02% maandelijkse kaartkosten van het geleende kapitaal (VARIABELE debetrentevoet van 13,24%), en een vaste debetrentevoet van 12,23%.
Let op, geld lenen kost ook geld.
Representatief voorbeeld : KREDIETOPENING VAN ONBEPAALDE DUUR van 1.500,00 EUR aan een JAARLIJKS KOSTENPERCENTAGE van 13,50% waarvan 0,02% maandelijkse kaartkosten van het geleende kapitaal (VARIABELE debetrentevoet van 13,24%), en een vaste debetrentevoet van 12,23%.

Mac Pro

(1)
Sorteren op:
Mac Pro
De nieuwe Mac Pro is in alle opzichten de max: maximale prestaties, maximale uitbreidingsopties en maximale configuratiemogelijkheden. Hijh eeft een Intel Xeon W-processor die configureerbaar is met maximaal 28 cores. Tot vier AMD Radeon Pro Vega II-GPU’s voor de krachtigste graphics ooit in een Mac. Tot 1,5TB supersnel geheugen. Acht PCI Express-sleuven voor uitbreidingen en aanpassingen. Allemaal in een roestvrijstalen frame met een verwijderbare behuizing van aluminium. Deze Mac laat allerlei soorten professionals grenzen verleggen.