3 jaar garantie op Mac

ENKEL BIJ LAB9

3 jaar garantie op Mac

Particulieren krijgen 3 jaar garantie bij aankoop van een Mac.*

Mac. Eenvoudig om mee aan de slag te gaan. Ongelofelijk krachtig. Zo ontworpen dat je alles kunt doen, op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden. Boordevol apps die al voor je klaarstaan bij het uitpakken. Gratis, regelmatige software-updates zorgen ervoor dat alles up-to-date blijft en soepel draait.

En om het plaatje helemaal compleet te maken, geniet je als particuliere klant vanaf nu van 3 jaar garantie op elke Mac, gekocht in een Lab9-winkel of de Lab9 webshop.* Mocht het in die periode — en ook daarbuiten — toch eens verkeerd lopen met je Mac, dan kan je als Lab9-klant op je beide oren slapen.

Wil je er 3 jaar deskundige telefonische ondersteuning door Apple bij, waar je ook bent? Dan raden we je het AppleCare Protection Plan voor Mac aan.

Hersteldienst

Lab9 beschikt over een door Apple goedgekeurde hersteldienst in elke winkel. Je toestel is steeds in de beste handen.

Hulp nodig?

Is het van Apple? Dan weten we genoeg. Onze Apple experts zijn er om je te helpen.

*

De 3 jaar garantie is enkel van toepassing bij aankoop van een nieuwe Mac vanaf 03/10/2022, door particuliere klanten, in de Lab9-winkels en de webshop van Lab9. De garantie voor professionele klanten die kopen op factuur bedraagt 1 jaar, tenzij er AppleCare wordt bij gekocht. Met AppleCare voor Mac geniet je van 3 jaar garantie met extra (telefonische) ondersteuning voor hard- en softwareproblemen, ook in het buitenland.

De 3 jaar garantie is niet van toepassing op de ingebouwde batterij. Alle oplaadbare batterijen hebben een beperkte levensduur en moeten uiteindelijk worden nagekeken, gerepareerd of gerecycleerd. Daarom worden ze beschouwd als een verbruiksgoed en vallen ze niet onder de normale garantieregeling. Hoelang de batterij van jouw toestel meegaat, hangt af van het gebruik ervan en de gekozen instellingen. Met AppleCare voor Mac geniet je van 3 jaar uitgebreide garantie, waarbij ook servicedekking geboden wordt voor batterijen die minder dan 80% van de oorspronkelijke capaciteit hebben.

Het recht op garantie vervalt waneer schade vastgesteld wordt door een handeling van de eigenaar zelf of een niet door Apple erkende hersteldienst.

Het recht op garantie vervalt wanneer schade vastgesteld wordt door het gebruik van inferieure onderdelen (niet nieuw en/of niet verstrekt door Apple) tijdens aanpassing en/of reparatie van het toestel door de eigenaar zelf en/of door een niet erkende Apple serviceprovider.

Alle Mac-herstellingen die door Lab9 uitgevoerd worden, zijn gedekt door een onderdelengarantie van 90 dagen of door de rest van de lopende garantie van de Mac, afhankelijk van welke langer is.

Lees meer over garantie in onze algemene voorwaarden.