BIJ LAB9 KAN JE JE OUDE APPLE TOESTEL INRUILEN
VOOR KORTING OF EEN WAARDEBON.

INRUILEN VOOR EEN BETERE
IS NU NOG BETER!

 

Geïnteresseerd in de nieuwste iPhone? Wordt het tijd om je oude iPad te vervangen door een recent model? Of plan je de aankoop van een nieuwe, krachtige Mac? Lab9 geeft je de mogelijkheid je oude Apple toestel in te leveren. Zo hoef je die zelf niet te verkopen en kan je de kost van je nieuwe aankoop verlagen.

Je ontvangt de inruilwaarde in de vorm van een waardebon of een directe korting op je nieuwe aankoop.

Een upgrade was nog nooit zo interessant!

 

Hoe werkt het?

 

Om de overname van je oude toestel te regelen heb je 2 keuzes:
 

Keuze 1: Kom langs met je toestel in een Lab9-winkel in je buurt

Met onze overnametool hieronder kan je alvast de waarde ervan laten schatten. Daarna krijg je de keuze om de procedure online verder af te handelen en je toestel zelf op te sturen. Indien je daar liever voor langskomt en dit door Lab9 laat afhandelen, kan dat natuurlijk ook. Na het opzoeken van de inruilwaarde kan je daarna dus gewoon terecht in een van onze winkels waar onze medewerkers je verder zullen helpen. Ze zullen je toestel controleren en een definitieve waarde bepalen.

Deze waarde krijg je in de vorm van een directe korting wanneer je dadelijk een nieuwe aankoop doet, of in de vorm van een waardebon voor een latere aankoop.

01

Zoek de waarde van je oude Mac, iPad, iPhone of Apple Watch op in de overnametool. Zo heb je alvast een realistische schatting van wat je toestel nog waard is.

02

Maak een reservekopie van je oude toestel, zodat je geen belangrijke data verliest. Schakel daarna de Find my feature van iCloud uit.

03

Indien je de overname niet online wilt afhandelen en je toestel niet zelf wilt opsturen, kan je terecht in een Lab9-winkel waar we je verder zullen helpen.

04

Onze medewerkers zullen een visuele en technische controle van je toestel uitvoeren. Hierna kan de definitieve waarde bepaald en overeengekomen worden.

Keuze 2: Regel de overname en het versturen van je toestel zelf online via onze overnametool

Met onze overnametool hieronder kan je de geschatte waarde van je oude toestel opzoeken en uiteindelijk registreren om op te sturen. Je krijgt een verzendlabel, waarmee je bij een verzendpunt terecht kan.  Zo komt het rechtstreeks bij onze overnamepartner terecht, waar het onderzocht en getest zal worden. Daarna wordt de definitieve waarde bepaald en bevestigd via mail. Deze waarde kan dus afwijken van de oorspronkele schatting in de tool.

Indien je akkoord gaat, zal je een waardebon (gift voucher code) ontvangen, die je kan gebruiken in de Lab9-winkels of online op onze webshop.

Deze procedure, van opsturen van je toestel tot het ontvangen van de waardebon, duurt gemiddeld een week.

01

Met de overnametool kan je de waarde van je oude toestel opzoeken en het dadelijk ook registreren om het op te sturen via een verzendpunt.

02

Maak een reservekopie van je oude toestel, zodat je geen belangrijke data verliest. Schakel daarna de Find my feature van iCloud uit.

03

Druk het verzendlabel af, pak je toestel veilig in in een stevige doos en kleef het verzendlabel er op. Breng dit pakket naar een verzendpunt in je buurt.

04

De uiteindelijk waarde van je oude toestel wordt bevestigd en je krijgt een waardebon die je kan gebruiken in een van onze winkels of online op onze webshop.

Overnametool

 

Door gebruik te maken van onze overnamedienst, stem je in met de algemene voorwaarden ervan:

01  De waarde van je huidig toestel wordt berekend via de online overnametool. De waarde die de tool aangeeft is indicatief. Pas na controle van het toestel door onze medewerkers in de winkel of onze overnamepartner zal een definitieve waarde bepaald worden. Bij de controle van het toestel worden een aantal tests uitgevoerd om de staat van het toestel te bepalen. De uiteindelijke waarde kan dus lager zijn dan aangegeven in de tool.

02  De gezondheid van de batterij is een belangrijke factor in de waardebepaling van je toestel. Als de batterijcapaciteit te laag is of als de batterij onvoldoende de batterijlading kan vasthouden, bedraagt de overnamewaarde 0 euro.

03  Enkel toestellen die opgenomen zijn in de tool komen in aanmerking voor overname. De tool wordt op regelmatige tijdstippen geüpdatet. De tool bevat uitsluitend Apple-toestellen. Toestellen met een inscriptie worden niet overgenomen.​​

04  Find My moet uitgeschakeld zijn alvorens je het toestel aanbiedt in één van onze winkels. Toestellen waar dit nog actief op is, kunnen niet overgenomen worden.

05  Indien na de overname onmiddellijk een nieuw artikel wordt gekocht, zal het overnamebedrag in mindering gebracht worden van deze aankoop. Bij een eventueel resterend saldo ontvang je een waardebon, die je kan gebruiken in alle Lab9-winkels of onze webshop. Het overnamebedrag wordt nooit cash uitbetaald.

06  De data op je huidige toestel zal gewist worden. Neem dus steeds vooraf een reservekopie, indien nodig. Lab9 kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor het verlies van data. Indien gewenst kan Lab9 data overplaatsen van je huidige naar je nieuwe toestel. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Onze medewerkers kunnen je hierover meer informatie geven.

07  Lab9 geeft je oude Mac, iPad, iPhone of Apple Watch via een partner een tweede leven. Dit wil zeggen dat het na een revisie klaar gemaakt wordt voor hergebruik, of gerecycleerd wordt.

08  Als je er voor kiest je oude toestel zelf op te sturen, kan je met vragen terecht op volgend e-mailadres: trade-in@lab9.be