Apple Premium Partner Wijnegem

Lab9 opent binnenkort een Apple Premium Partner winkel in Wijnegem Shopping.

Om de opening van onze nieuwste winkel te vieren, trakteren we een week lang met kortingen op de nieuwste Apple toestellen en accessoires van andere topmerken.

Volg ons zeker ook op onze sociale media en vergeet zeker niet je in te schrijven voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina. Zo ben je steeds als eerste op de hoogte van het laatste Lab9-nieuws, acties en promoties en nieuwe producten!

Waar?

Wijnegem Shopping

Met een ruim aanbod aan winkels, gratis parking en tal van leuke evenementen is Wijnegem Shopping de ideale locatie voor de nieuwste Lab9 winkel!

Bekijk op Google Maps

WANNEER?

8 juni 2024

Op 8 juni ben je vanaf 10u welkom in onze nieuwe winkel in Wijnegem Shopping! Voor de eerste 100 klanten hebben we iets speciaals in petto.

Zet in je agenda

Openingsacties

 • Het nieuwste winkelconcept van Apple

  Het ontwerp van deze nieuwe winkels is van de hand van het eigen design team van Apple, dat ook verantwoordelijk is voor het Apple hoofdkwartier in Cupertino.


  De volledige inrichting is afkomstig van de wereldwijde leveranciers van Apple. Zo komt de tegelvloer uit Italië, de verlichting en de product-tafels uit de VS en de rest van de meubels uit Duitsland.

  Daarnaast is deze winkel al helemaal klaar om zonder kassa te werken in de toekomst.

 • Klantervaring op een nog hoger niveau

  Met een oppervlakte van bijna 200 vierkante meter, alle Apple producten die uitgestald staan in de showroom én een speciale ruimte voor zakelijke klanten is een Apple Premium Partner dé winkel om kennis te maken met het Apple ecosysteem en om alle producten uit te proberen.


  Daarbij krijg je deskundige hulp bij je aankoop van Apple toestellen en accessoires en kan je gratis deelnemen aan interessante workshops. Alles van Apple op één plaats!

 • Officiële Apple hersteldienst

  Lab9 is naast Apple Premium Partner ook Apple Authorized Service Provider en voldoet zo aan de strenge eisen die Apple aan een hersteldienst stelt. Onze door Apple opgeleide service-medewerkers zijn de aangewezen mensen die je snel en vakkundig weer aan het werk kunnen zetten en je opnieuw een optimale ervaring met je Apple-toestel kunnen garanderen.

  Je krijgt geweldig advies en ondersteuning van de mensen die begrijpen hoe belangrijk je apparaat voor je is. Je kan er dus zeker van zijn dat je toestel in de beste handen is.

Wij gebruiken je e-mailadres enkel om onze nieuwsbrief te mailen.
We geven dit adres nooit door aan derden en houden het bij zolang je je niet uitschrijft.

 • Meteen kopen. Later betalen.

  Betaal via maandelijkse aflossingen met de Buy Way Mastercard®.

 • 3 jaar garantie bij aankoop van een Mac

  Particulieren krijgen bij Lab9 standaard drie jaar garantie op Mac.

 • Trade-In

  Lab9 neemt je oude toestel over. Krijg een directe korting op je nieuwe aankoop, of ontvang een waardebon.

* Deze aanbiedingen zijn enkel geldig van 08/06/2024 tot en met 16/06/2024, op aankopen en bestellingen in Lab9 Wijnegem. De aanbiedingen zijn niet van toepassing op bestellingen die online geplaatst worden.

Goodiebags voor de eerste 100 klanten: De eerste 100 klanten die een aankoop doen op 08/06/2024 in onze nieuwe Apple Premium Partner winkel in Wijnegem krijgen een goodie bag bij hun aankoop. De goodiebag op zich is al helemaal de moeite, want dat is een coole shopping "tote bag". Om kans te maken op een goodiebag, zal je er vroeg bij moeten zijn. Onze winkel opent om 10.00 uur en Wijnegem Shopping zelf om 08.00 uur.

Elke tas bevat onder andere een HomePod mini, een Belkin powerbank, een Belkin oplaadkabel, een Lab9 drinkfles, …

-50% op AirPods voor de eerste 50 klanten: De eerste 50 klanten die AirPods aankopen op 08/06/2024 in onze nieuwe Apple Premium Partner winkel in Wijnegem krijgen 50% korting. Maximaal 1 per klant. Niet geldig op AirPods Max.

⚠ Tijdens de feestelijke opening van onze nieuwe winkel zal gefilmd en gefotografeerd worden om de speciale momenten van deze dag vast te leggen. Er kan tijdens deze opnames beeldmateriaal gemaakt worden waar u op te zien bent. Wij hechten veel waarde aan uw privacy en willen u verzekeren dat wij de GDPR-wetgeving strikt naleven. Dit betekent dat alle opnames in overeenstemming met de privacywetgeving worden gemaakt en verwerkt. Indien u bezwaar heeft tegen het eventueel gefilmd worden, kunt u dit kenbaar maken aan onze medewerkers ter plaatse. We zullen ervoor zorgen dat uw wensen worden gerespecteerd. We danken u alvast voor uw begrip.